Fjala e Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, në dhjetëvjetorin e vrasjes së avokatit Bajram Kelemendi dhe dy djemve të tij, Kastriot dhe Kushtrim Kelmendi