Presidenti Thaçi priti në takim lamtumirës Ambasadorin Jan Braathu

Prishtinë, 25 gusht - Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, priti në takim lamtumirës Ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, z. Jan Braathu.

Presidenti Thaçi e falënderoi ambasadorin Braathu për angazhimin e tij konkret në promovimin dhe thellimin e marrëdhënieve ndërshtetërore, si dhe shprehu mirënjohjen për mbështetjen e pakursyer që institucionet dhe qytetaret e Mbretërisë së Norvegjisë i kanë ofruar qytetarëve dhe institucioneve të Kosovës.

Nga ana tjetër, ambasadori Braathu ka falënderuar presidentin Thaçi për bashkëpunimin e mirë që ka pas me të sa ishte kryeministër, ministër i jashtëm, tash president. Ai theksoi vendosmërinë e Mbretërisë së Norvegjisë për të mbështetur përparimin e gjithmbarshëm të Republikës së Kosovës.