Presidenti Thaçi ngushëlloi familjen Mikiç dhe Aleksiç

Presidenti i Republikës së Kosovës, pasi ka marrë lajmin për vdekjen tragjike të kryetarit të Komunës së Ranillugut, Gradimir Mikiçit, dhe kryetarit të Asamblesë së këtij qyteti, Sasha Aleksiçit, ka ngushëlluar anëtarët e familjes së tyre.

Presidenti Thaçi ka thënë se në këto momente të rënda, ju shprehi ngushëllimet më të thella anëtarëve të familjes dhe miqve për humbjen tragjike të kryetarit Mikiç dhe atij të Asamblesë, Aleksiç.