Presidenti Sejdiu vizitoi Ambasadën e Republikës së Kosovës në Berlin

Berlin, 7 maj 2010. Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu me ministrat e Qeverisë së Kosovës, Skender Hyseni, Ahmet Shala dhe Lutfi Zharku vizituan ambasadën tonë në Berlin, ku u pritën nga ambasadori Vilson Mirdita me bashkëpunëtor e tij.

Berlin, 7 maj 2010. Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu me ministrat e Qeverisë së Kosovës, Skender Hyseni, Ahmet Shala dhe Lutfi Zharku vizituan ambasadën tonë në Berlin, ku u pritën nga ambasadori Vilson Mirdita me bashkëpunëtor e tij.