Presidenti Sejdiu priti studiuesin Aleksander Stipçeviq

4 qershor.- Presidenti iRepublikës së Kosovës,dr.Fatmir Sejdiu ka pritursot në një takim studiuesindhe ilirologun enjohur, AleksanderStipçeviq.

Presidenti Sejdiu i ka shprehur z.Stipçeviq, i cili gëzon respekt të
madh në vendin tonë, mirënjohjen për punën dhe veprimtarinë e tij shkencore, për ndriçimin e historisë së ilirëve, por edhe të së vërtetës për Kosovën.