Presidenti Sejdiu priti nënkryetarët e AAK-së

Presidenti i Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu u takua sot me nënkryetarët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, zotërinjtë Ahmet Jusufi, Naim Maloku dhe Bajram Kosumi, me të cilët bisedoi për rrjedhat aktuale politike në vend, me theks të veçantë në procesin e definimit të statusit të Kosovës.

Presidenti i Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu u takua sot me nënkryetarët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, zotërinjtë Ahmet Jusufi, Naim Maloku dhe Bajram Kosumi, me të cilët bisedoi për rrjedhat aktuale politike në vend, me theks të veçantë në procesin e definimit të statusit të Kosovës.