Presidenti Sejdiu priti liderin e LSI-së, z. Ilir Meta

Presidenti i Republikës së Kosovës, Dr. Fatmir Sejdiu, priti sot në një takim z. Ilir Meta, kryetar i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI).

Në vazhdën e zhvillimeve historike në Kosovë dhe në Shqipëri, z. Meta uroi për  pavarsimin e Kosovës, ndërsa Presidenti Sejdiu për marrjen e ftesës për hyrje të Shqipërisë në NATO.

Takimi ishte rast për të këmbyer mendime për zhvillimet e pritshme në dritën e këtyre ngjarjeve të mëdha për të dy vendet tona.