Presidenti Sejdiu me delegacionin e Kosovës darkuan me Kryeministrin e Shqipërisë, Dr. Sali Berisha

Nju-Jork, 19 shtator 2010. - Presidenti Sejdiu, Kryeministri Thaçi, Ministri Hyseni dhe delegacioni përcjellës darkuan me Kryeministrin e Shqipërisë, Dr. Sali Berisha me delegacion.

Delegacionet diskutuan koordinimin e mëtejmë dhe bashkëpunimin e ngushtë mes të dyja shteteve si dhe procesin e njohjes së pavarësisë së Republikës së Kosovës.