Presidenti Sejdiu do të takojë minsitrin Zenun Pajaziti dhe drejtuesit e ShPK-së

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu do të takohet me z. Zenun Pajaziti, ministër i Punëve të Brendshme, dhe me stafin menaxhues të Shërbimit Policor të Kosovës. Në takim do të marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi.

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu do të takohet me z. Zenun Pajaziti, ministër i Punëve të Brendshme, dhe me stafin menaxhues të Shërbimit Policor të Kosovës. Në takim do të marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi.

Dita: e hënë, 9 qreshor 2008
Ora: 14:00
Vendi: Kabineti i Presidentit të Republikës, C-101