Presidenti Sejdiu dekoroi kolonel Ahmet Krasniqin dhe Fehmi e Xhevë Lladrovcin

Në bazë të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, neni 84, pika 28, si dhe në bazë të Rregullores mbi Dekoratat, Urdhrat dhe Titujt e Nderit të Kosovës që i jep Presidenti i Kosovës dhe Procedurat e Dhënies së Tyre, neni 3, 19 dhe 34, Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu ka marrë vendim që të dekorojë me urdhrin “Hero i Kosovës” kolonel Ahmet Krasniqin, ish-ministër i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, dhe Fehmi Lladrovcin, luftëtar me nam i UÇK-së, për kontributin e dhënë dhe trimërinë e treguar në luftën çlirimtare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Në bazë të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, neni 84, pika 28, si dhe në bazë të Rregullores mbi Dekoratat, Urdhrat dhe Titujt e Nderit të Kosovës që i jep Presidenti i Kosovës dhe Procedurat e Dhënies së Tyre, neni 3, 19 dhe 34, Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu ka marrë vendim që të dekorojë me urdhrin “Hero i Kosovës” kolonel Ahmet Krasniqin, ish-ministër i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, dhe Fehmi Lladrovcin, luftëtar me nam i UÇK-së, për kontributin e dhënë dhe trimërinë e treguar në luftën çlirimtare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
 
Po ashtu, Presidenti Sejdiu e ka dekoruar me “Medaljen e Artë të Lirisë” Xhevë Lladrovcin, bashkëshorte dhe bashkëluftëtare e Fehmi Lladrovcit.