Presidenti dekoron Imer Berishën, Ndue Përlleshin, Malë Bashotën dhe Sadik Ramën

Prishtinë, 7 nëntor 2017 – Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, duke u bazuar në përgjegjësitë e tij kushtetuese, sot ka dekoruar me Urdhrin “Hero i Kosovës”, pas vdekjes, Imer Berishën, Ndue Përlleshin, Malë Bashotën dhe Sadik Ramën.

Ata janë dekoruar me motivacionin se kanë treguar trimëri dhe sakrificë për lirinë e Kosovës.