I nderuari Dodë Gjergji, Ipeshkëv i Ipeshkvisë së Kosovës

Duke e çmuar lart punën Tuaj për paqen, mirëkuptimin dhe dashurinë midis nesh, si dhe përkushtimin e përhershëm të Kishës Katolike për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës, ju dëshiroj shëndet dhe suksese edhe në të ardhmen, me bindjen e palëkundur se Ju, me fjalën dhe predikimin Tuaj të urtë, do të vazhdoni të jepni ndihmesën e pakursyeshme për të mirën e të gjithë qytetarëve të vendit.

Me rastin e Festës së Krishtlindjes, ju shpreh përgëzimet e mia më të përzemërta.

Duke e çmuar lart punën Tuaj për paqen, mirëkuptimin dhe dashurinë midis nesh, si dhe përkushtimin e përhershëm të Kishës Katolike për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës, ju dëshiroj shëndet dhe suksese edhe në të ardhmen, me bindjen e palëkundur se Ju, me fjalën dhe predikimin Tuaj të urtë, do të vazhdoni të jepni ndihmesën e pakursyeshme për të mirën e të gjithë qytetarëve të vendit.
Urime dhe fat!

Me respekt,                                                               

Presidenti i Kosovës,
Dr. Fatmir Sejdiu