Agjenda

11 Qershor 2019:

20:00-21​:00
- Mbahet koncerti i Filarmonisë së Kosovës, në Katedralen “Shën Nënë Tereza”


12 Qershor 2019:


11:00 - 12:30
Tubimi qendror i shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë
Vendi: Sheshi Skënderbeu


14:00 - 14:30
Ecje për liri - Ecje e personaliteteve të larta ndërkombëtare dhe vendore nga hoteli “Swiss   Diamond”, deri te Busti i Sekretares Albright


14:35 - 14:50
Përurimi i Bustit të Sekretares Albright
Vendi: Sheshi “Albright”, afër American School of Kosova


15:00 - 15:15
Vizitë në Bulevardin Bill Clinton
Vendi: Afër shtatores së ish- Presidentit Bill Clinton


17:00 - 19:30
Konferenca Ndërkombëtare e Sigurisë

“20 Vite Liri: Një Vizion për Paqe të Qëndrueshme”

Vendi: Salla “Beethoven”, hotel Emerald