Presidentja Atifete Jahjaga udhëtoi për Poloni

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga udhëtoi sot për në Poloni, ku do të marrë pjesë në Samitin e liderëve të 21 vendeve të Evropës Qendrore, që do të mbahet në Varshavë më 27 dhe 28 maj 2011.

Në Samit do të marrë pjesë edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zotëri Barack Obama.