Ekipi i Presidentes

Arbër VllahiuKëshilltar i Lartë Politik për Media dhe Marrëdhënie me Publikun / Zëdhënës dhe Shef i Stafit të Presidentes së Republikës së Kosovës038 213 311;
arber.vllahiu@president-ksgov.net
Garentina KrajaKëshilltare për Politikë të Jashtme dhe Siguri038 200 12044
Ramush TahiriKëshilltar i Lartë Politik038 211 652;
ramush.tahiri@president-ksgov.net
Adrian PrenkajKëshilltar Politik për Integrim Evropian038 211 891;
adrian.prenkaj@president-ksgov.net
Selim SelimiKëshilltar për Çështje Juridike038 200 12044;
selim.selimi@president-ksgov.net
Antigone Baxhaku-IdriziKëshilltare Politike038 200 12044;
antigone.baxhaku@president-ksgov.net
Hakide KidaKëshilltare Politike038 213 222;
hakide.kida@president-ksgov.net
Jeta KrasniqiKëshilltare Politike038 200 12044;
jeta.krasniqi@president-ksgov.net
Dejan Ćosić Këshilltar për Komunitete (CDF)038 200 12044;
dejan.cosic@president-ksgov.net
Kujtim DobrunaKëshilltar për Çështje Ekonomike (CDF)
Dastid PallaskaEkspert i Jashtëm për Ndryshimet Kushtetuese (i angazhuar pro-bono)dastidpallaska@yahoo.com
Teuta AvdimetajAsistente Administrative038 200 12506;
teuta.avdimetaj@president-ksgov.net
Agjenda