Agjenda ditore

E mërkurë, 22 korrik 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e mërkurë, 22 korrik 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, dhe Ministrja e Shtetit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar dhe Përfaqësuese Speciale e Kryeministrit për Parandalimin e Dhunës Seksuale në Konflikt, Baronesha Joyce Anelay, vizitojnë komunën e Gjakovës.

Dita: E mërkurë, 22 korrik
Koha: 11:45
Vendi: Qendra “Medica Gjakova”, rr. “Fadil Nimani”, nr.34, Gjakovë

Shënim: Pas takimit do të ketë deklarata për media.

E martë, 21 korrik 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e martë, 21 korrik 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Ministren e Shtetit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar dhe Përfaqësuese Speciale e Kryeministrit për Parandalimin e Dhunës Seksuale në Konflikt, Baroneshën Joyce Anelay.

Dita: E martë, 21 korrik
Koha: 10:00
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101

Shënim: Pas takimit do të ketë deklarata për media.

*****

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga dhe Baronesha Joyce Anelay vizitojnë Qendrën për promovimin e të drejtave të grave në Drenas.
 
Dita: E martë, 21 korrik
Koha: 17:00
Vendi: Qendra për promovimin e të drejtave të grave, Drenas, rr. “Rasim Kiçina” nr.5
 
Shënim: Pas takimit do të ketë deklarata për media.

E diel, 12 korrik 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e diel, 12 korrik 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, pret në takim zonjën Victoria Nuland, ndihmëssekretare amerikane e Shtetit.

Dita: E diel, 12 korrik
Koha: 14:40
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101

Shënim: Takimi do të mbahet pa media. 

E enjte, 02 korrik 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e enjte
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Thomas Yazdgerdi, Drejtor i Zyrës për Evropën Jugore dhe Qendrore, nga Departamenti amerikan i Shtetit.

Dita: E enjte, 2 korrik
Koha: 10:15
Vendi: Kuvendi i Kosovës, C-101

Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

E mërkurë, 01 korrik 2015

Agjenda (E PLOTËSUAR) e Presidentes Jahjaga për ditën e mërkurë
 
Nën drejtimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, zonjës Atifete Jahjaga, organizohet takimi i katërt i Këshillit Kombëtar për të Mbijetuarit e Dhunës Seksuale gjatë Luftës.

Dita: E mërkurë, 1 korrik
Koha: 10:00
Vendi: Salla P-38, Ndërtesa e Qeverisë së Kosovës

Shënim: Pjesa e parë e takimit do të jetë e hapur për media.

*****

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim xhudisten Nora Gjakova dhe trajnerin Driton Kuka.

Dita: E mërkurë, 1 korrik
Koha: 14:00
Vendi: Kabineti i Presidentes C-101

Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.


E martë, 30 qershor 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e martë

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Kongresmenin, Eliot Engel.

Dita: E martë, 30 qershor 2015
Koha: 10:00
Vendi: Kabineti i Presidentes C-101

Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit

previous

1-6 Nga 311

next
Agjenda