Agjenda ditore

E martë, 21 prill 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për ditën e martë, 21 prill 2015

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Presidentin e Bullgarisë, Rosen Plevneliev, i cili qëndron në Kosovë në vizitë zyrtare, me ftesë të Presidentes Jahjaga.

11:00 - Pritja ceremoniale në sheshin “Ibrahim Rugova”
11:10 - Takimi “Tête-à-tête” (pamje në fillim të takimit)
11:30 - Takimi i përbashkët i delegacioneve (pamje në fillim të takimit)
12:10 – Konferenca për media
12:30 – Takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli (pamje në fillim të takimit)
14:40 – Vizitë në Galerinë e Arteve, Prishtinë

Shënim: Mediat duhet të jenë në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës para orës 10:40

E mërkurë, 08 prill 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 8 prill 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim një delegacion me përfaqësues  të komunitetit rom.

Dita: E mërkurë, 8 prill
Koha: 09:00
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101

Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

E hënë, 30 mars 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 30 mars 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim një delegacion të deputetëve, gazetarëve dhe instituteve rumune, nën organizimin e British Council dhe KFOS-it.
 
Dita: E hënë, 30 mars
Koha: 09:30
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
*****
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim përfaqësues të institucioneve të pavarura të kulturës.
 
Dita: E hënë, 30 mars
Koha: 10:30
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
*****
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimeve
 

E enjte, 26 mars 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 26 mars 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, Federica Mogherini,

Dita: E enjte, 26 mars
Koha: 13:45
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101

Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

E premte, 20 mars 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 20 mars 2015

Nën drejtimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, zonjës Atifete Jahjaga, mbahet takimi i Këshillit Kombëtar për të Mbijetuarit e Dhunës Seksuale gjatë Luftës.

Dita: E premte, 20 mars
Koha: 09:00
Vendi: Kuvendi i Kosovës, C-301

Shënim: Pjesa e parë e takimit është e hapur për media.

E premte, 13 mars 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 13 mars 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga takon drejtuesit e Dokufestit.

Dita: E premte, 13 mars
Koha: 13:30
Vendi: Prizren

*****

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga viziton komunën e Suharekës.


Dita: E premte, 13 mars
Koha: 14:30
Vendi: Kuvendi Komunal i Suharekës

previous

1-6 Nga 297

next
Agjenda