Agjenda ditore

E premte, 27 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 27 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim ministrin e punëve të jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati.

Dita: E premte, 27 shkurt
Koha: 11:0
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit

E hënë, 23 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 23 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Kryetarin e Parlamentit të Suedisë, Urban Ahlin.

Dita: E hënë, 23 shkurt
Koha: 10:25
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit

E premte, 20 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 20 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Ministren për Punë të Brendshme të Republikës së Austrisë znj. Johanna Mikl-Leitner
 
Dita: E premte, 20 shkurt
Koha: 10:15
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

E enjte, 19 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 19 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim z. Ernst Reichel,
i dërguar i posaçëm për Ballkanin Perëndimor, Turqinë dhe vendet e EFTA-s në Ministrinë e Jashtme të Gjermanisë.

 
Dita: E enjte, 19 shkurt
Koha: 10:00
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit
 
*****
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, e shoqëruar nga z. Ernst Reichel, do të vizitojë komunën e Mitrovicës.

 
Dita: E enjte, 19 shkurt
Koha: 11:30
Vendi: Kuvendi Komunal i Mitrovicës

E mërkurë, 18 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 18 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga pret në takim Komisionerin e Bashkimit Evropian për Zgjerim dhe  Fqinjësi së mirë, Johanes Hahn.

Dita: E mërkurë, 18 shkurt
Koha: 08:00
Vendi: Kabineti i Presidentes, C-101
 
Shënim: Mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

E martë, 17 shkurt 2015

Agjenda e Presidentes Jahjaga për datën 17 shkurt 2015
 
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, në kuadër të shënimit të përvjetorit të shtatë të shpalljes së pavarësisë së vendit tonë, do të bëjë homazhe tek varri i Presidentit dr. Ibrahim Rugova dhe në Kompleksin Memorial në Prekaz.

Në bashkëorganizim me kryeministrin e Republikës së Kosovës, Presidentja Jahjaga do të bëjë pritjen për Ditën e Pavarësisë.

Dita: E martë, 17 shkurt
Koha: 09:00
Vendi: Velani, varri i Presidentit të Kosovës, dr. Ibrahim Rugova
 
*****

Dita: E martë, 17 shkurt
Koha: 10:00
Vendi: Prekaz, Kompleksi Memorial
 
****

Dita: E martë, 17 shkurt
Koha: 17:30
Vendi: Hotel “Emerald”

previous

1-6 Nga 288

next
Agjenda